Over mij

Fotografe, vrouw, al 13 jaar 29 ;), vriendin, maar bovenal moeder. Moeder van drie heerlijke kinderen die overigens geen van allen komen als ik ze roep.

Een tiental jaren geleden heb ik mijn liefde voor kinderen en fotografie gecombineerd in Een Pure Foto. In alle opzichten is het een geweldige keuze gebleken.
Zo krijgen klanten de mooiste beelden van hun kinderen en kan ik mijn creativiteit kwijt.

Ik kan genieten van de kleine dingen in het leven. Zondagochtend ontbijten met mijn gezin, samen met de kinderen voetballen, knuffelen (al worden ze daar aldus de kinderen te groot voor en is het ook niet echt cool…), sushi eten, hardlopen met vriendinnen. En afsluiten met een cappuccino en een veel te groot stuk chocola: kleine geluksmomentjes noem ik ze.

Ook ben ik als fotografe gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen met een verstandelijke beperking. Met geduld en begrip kan je van elk kind prachtige foto’s maken! Er is niets mooiers dan te laten zien dat je kind zoveel meer is dan alleen zijn of haar beperking. Jarenlange ervaring met het werken met bijzondere kinderen in combinatie met veel zorg en aandacht tijdens de fotosessie levert in het oog springende portretfoto’s op.
Het is niet erg als het even niet gaat, het gaat er immers om dat het kind zich prettig voelt en kan laten zien hoe hij/zij in werkelijkheid is!

Liefs, Mireille